martes, 29 de mayo de 2012

VISITA ESCOLA "ENRIC FARRENY" - LLEIDA - 23 de Maig 2012















Per veure el blog de la biblioteca de l'escola, feu click aquí.

6 comentarios:

  1. me va encantar la teva visita m'ho vaig passar molt be!! gracies Laura

    ResponderEliminar
  2. Hola Laura, et vull dir que he acabat la història, o sigui la de l'espasa negra a sigut molt divertida, vull que escriguis el tercer llibre.
    I el dia que vas vindre va ser molt divertit m'ho vaig passar motl bé¡¡¡
    Sóc la Roser del Enric Farreny.

    ResponderEliminar
  3. Aleix Alfonso Gea1 de junio de 2012, 11:17

    M'agradat molt lo teva visita a L' Enric Farreny perqe el primer llibre qe vas escriure mel van regalar cuan vaig fer 9 anys mel vaig lleigir i em vaig empenyar a comprar el segon i em va agradar molt i em va quedar les ganes de llegir el tercer pero vaig anar a la Caselles i em van dir qe no l' avies fet pero espero qe el puguis fer aun que tens molt trevall amb els estudis

    PETONS: Aleix Alfonso Gea

    ResponderEliminar
  4. Hola Laura sóc un altra vegada la Roser del Enric Farreny, al estiu no podre escriuret per que no tinc Internet a casa per aixó només t'escriure fins final de curs els dijous i els divendres siuplau pots contestar-me.
    Als meus pares també els hi agradat molt l'história de Labepra, estic un altra vegada llegit-me el primer llibres de Labepra.
    un petó i adéu fins al dijous que bé.
    Roser

    ResponderEliminar
  5. Hola!! M'encanta tots els comentaris que m'esteu deixant!!
    Jo també m'ho vaig passar moooolt bé amb tots vosaltres!! De veritat, sou molt simpàtics i agradables; tot un goig de nens i nenes!!
    Una cosa, si em voleu escriure més directament per a que us respogui a vosaltres personalment, també em podeu escriure al correu: info@labepra.com (i us respondré el més ràpid possible) ;)
    Un petonas per tots!! :*

    ResponderEliminar
  6. -Hola Laura sóc la Roser, jo no tinc facebook o sigui que no et podre escriure per la web que has dit, tu al teu comentari. A m'oblidava no ho se si a l'estiu et podre escriure peró ho intentare per poder parlar amb tu, m'ha encantat el teu comentari, un petonas com dius tu¡¡¡.
    La meva companya Nerea t'escriura a continuació.
    -Hola Laura, me he acabat el llibre de l'espassa negra i m'ha agradat molt, i jo tampoc podre escriuret tots els dies per que jo tampoc tinc internet ni facebook.

    ResponderEliminar